Categories
alte cateva povestiri

bruschete cu mozzarella si rosii – bruschetta with mozzarella and tomatoes

De cateva zile incerc sa scriu o despre o minunata paine cu graunte, dar de fiecare data cand ma asez la calculator, intervine ceva care ma solicita si nu reusesc sa termin frazele. Asteptand o clipa de liniste, poate o dis-de-dimineata, cand nici pisica nu s-a trezit inca, si nici telefoanele nu suna, am salvat textul partial si m-am ocupat de treburi mai urgente: cina. Pentru ca e vara, si pentru ca de obicei mancam ceva simplu, lejer, dar plin de gust, am facut niste bruschete cu rosii si mozzarella. Nu e propriu-zis o reteta, ci mai degraba un indemn pentru a consuma ingrediente proaspete, un pretext pentru a va arata niste poze frumos colorate cu care sper sa va fac pofta.
Am prajit cateva felii de paine, am pus usturoi verde taiat in feliute subtiri, apoi mozzarella, busuioc, rosii, am picurat destul de generos  ulei de masline deasupra si l-am chemat pe cel drag la masa. Ca de obicei, pisica a aparut prima, ca daca e vorba de mancare, nu conteaza ce nume strig, ea vine in goana, mieunand.
pofta buna si va astept in curand cu reteta de care vorbeam mai sus. codruta
Update: step-by-step pictures

4 replies on “bruschete cu mozzarella si rosii – bruschetta with mozzarella and tomatoes”

Si ce paine ar fi numa buna pentru bruschetele astea,ca noi avem numa de secara prin casa si as face o paine alba special pentru reteta asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *