Categories
alte cateva povestiri

Ramas bun, Vara!

Ramas bun, vara, ramas bun, viata la tara!

Am prostul obicei de a tine anumite lucruri noi si bune mult, mult timp pana ma indur sa le folosesc. Ma intimideaza, imi place sa le vad noi si curate si nu vreau sa le uzez sau sa le stric. Prost obicei, dar lucrez cu mine ca sa scap de el.
Alt prost obicei e de a cumpara acelasi lucru de mai multe ori, pentru ca nu tin minte ca l-am mai cumparat o data. Sau stiu ca l-am cumparat… dar unde l-am pus?? Adica sunt cam uituca si prost organizata. Insa ma consolez cu ideea ca si altii sunt la fel.
In logica proastelor obiceiuri, cochetam cu postul asta de ceva vreme, sa tot fie vreo 3-4 saptamani si tineam cu drag aceste poze, pentru o zi speciala… apoi am cam uitat de ele.
Frumos, soare, cald, vacanta, paine buna… imi imaginam cum voi scrie despre toate… si timpul a trecut… si m-am trezit ca e septembrie, a inceput scoala, a venit toamna, mai putin si se face frig, si eu sunt inca in urma si cu gandul la vara…
Asa ca… dragi prieteni, pana nu e prea tarziu… va propun o scurta amintire cu o zi calda si minunata la tara, prilej cu care imi iau si eu ramas bun de la vara si ma pregatesc pentru o toamna care sper ca va fi blanda cu noi.
Reteta pentru paine se va gasi in postul viitor.
Pe curand, dragi prieteni! Voi cum ati petrecut vara?

5 replies on “Ramas bun, Vara!”

La mare cu prieteni vechi,pe plaje autohtone :)
Vremea foarte faina anul asta,nu tu canicula,nu tu vreme proasta,exact perfecta toata vara!

PS: Referitor la painea din poza am o intrebare,ai lasat aluatul in frigider/congelator inainte sa il coci,nu?

ce bine suna vacanta ta! mi-e dor de mare! nu am mai fost de vreo 6 ani…
@PS: da, am tinut aluatul in frigider cateva ore (pe timpul noptii) inainte de a-l coace. Ti-ai dat sema dupa basicutele de pe crusta, asa-i?

Cine stie,cunoaste!Oricum arata foarte bine si pun pariu ca si gustul a fost pe masura,m-ai pus pe gand cu maiaua ta, as vrea sa o incerc la munca,dar nu o pot hrani din 12 in 12 ore si decat sa las in baza altcuiva sa o hraneasca mai bine ma arunc de pe pod:)).Trebuie sa gasesc eu o solutie.

Si mie imi lipseste vara, parca totul e cu susul in jos acum… soarele si caldura ma anima si imi transmit energie. Tare ma intristeaza ca deja s-a instalat toamna si usor usor va veni si frigul “cel mare”… si eu sper sa fie o iarna blanda….
te pup

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *