Thank you note, Crazy Mother Cooker

bannetons
    V-am pomenit zilele trecute de niste bannetoane noi. Bannetoanele mele noi. Ultima mea jucarie. Va voi povesti totul despre ele, si veti avea ocazia, de acum incolo, sa ma tot vedeti folosindu-le.
    Dar astazi nu o sa va vorbesc despre ele, insa o sa va rog ceva. Rugamintea mea, este sa lasati la o parte aceasta pagina si sa mergeti cu totii la Crazy Mother Cooker. De ce? pentru ca fara Florin, nu as fi avut nici azi bannetoanele, as fi dospit painea tot in vase improvizate, tehnica si painile mele ar fi avut de suferit si nu as fi putut sa va explic daca si de ce sunt importante bannetoanele si daca si de ce merita sa le achizitionati. Datorita lui si a insistentei lui, printr-un gest incredibil de marinimos si neasteptat, am ajuns sa posed in sfarsit niste mult ravnite bannetoane de brutar si astazi sunt un happy baker. Iar daca eu sunt un happy baker, si voi veti fi mai intai happy readers si apoi happy bakers :)
In postul urmator, voi povesti despre cele mai importante ustensile de brutarit, ce sunt fiecare, la ce se folosesc, de unde puteti sa le luati si de ce consider eu ca e important sa le aveti. Voi pregati niste link-uri utile cu metode de shaping, scoring, aburi, etc.
Dar pana atunci, haideti cu mine, va rog, toata lumea, la Crazy Mother Cooker in vizita. Daca mozzarella lui de casa nu o sa va dea pe spate, asa cum am patit-o eu acum un an, poate o sa va placa fruit cake-ul de Craciun (must try pe lista mea de anul asta!!!), lapte de pasare ca la mama acasa, rack de miel in crusta de fistic sau cu umplutura, sau zacusca cea mai buna din lume! Sau spuneti-mi voi, ce retete de acolo v-au facut cu ochiul si v-au trezit interesul?
Florin, acest post e pentru tine, si acesta e felul meu de a-ti multumi. Se pare ca bannetoanele astea sunt facute sa tina o viata. De fiecare data cand ti se pare ca auzi un “Multumesc, Florin”, si nu vei sti de unde vine, sa stii ca sunt eu, un happy baker, facand o paine, multumindu-ti.