cozonac miez 2

2012. La multe paini! cu Apa.Faina.Sare.

felicitare 20012

As fi vrut sa inchei anul cu o reteta de paine foarte draga mie, dar ma gandesc ca daca o public acum nu va avea parte de atentia pe care o merita din partea voastra. Asa ca astept sa va intoarceti din vacanta, sa va refaceti dupa mesele de sarbatori si sa va vina dorul de copt, din nou. Totusi, ca sa stiti ce urmeaza la inceput de an, va arat niste poze si va rog sa ma ajutati sa aleg ordinea in care sa le public. Care sa fie primul post in 2012?
1. Paine Kamut (R) 70%
2012 kamut 12012 kamut 2
2. Paine 70%secara+30%integrala, adaptata din formula lui Hansjoakim de pe TFL
secara 700secara 70
3. Paine San Joaquin, dupa formula lui David Snyder
2012 SJ12012 SJ2
4. Paine San Francisco, dupa formula lui Merieke de pe Weekend Bakery
white2012 SF12012 SF2
5. Paine cu fulgi de ovaz si faina integrala (inventata de mine) cu fermentare la rece
2012 ovaz
     Nu uitati sa imi scrieti rezolutiile voastre (sau orice idei aveti la sfarsit de an) in Povesti in prag de An Nou. Gandurile voastre, franturile de idei pe care le lasati in scris ma ajuta sa va cunosc mai bine, sa stiu cui povestesc si cine ma citeste.
      In rest, mai am si alte idei, o sa le strecor pe parcurs, printre paini, si ramaneti aproape, ca mi-am comandat 4 carti noi, asa ca vom avea de lucru din plin.
      Va doresc o trecere intre ani pasnica si un an 2012 plin de sanatate, vise frumoase si ganduri bune!
Va multumesc, dragi prieteni, ca existati! codruta