whatsisname1

Whatsisname?

Tic-tac… Tic-tac… pana azi (joi 1 dec) la ora 18, imi trebuie un nume pentru painea asta. Sunt lipsita de inspiratie. E o paine facuta cu maiaua mama colectata pe parcursul a 4-5 zile si tinuta in frigider, o paine voluminoasa (pare mai mare decat greutatea pe care o are) fara vreo formula speciala, din faina alba si un pic de alta faina, oricare ar fi aia (am facut una cu secara, una cu spelt). Are coaja crapacioasa ceva de speriat, un miez elastic, dar moale si buretos. E buna langa o ciorba sau tocanita, mai degraba decat cu vreo mancare fina. E o paine simpla, nesofisticata, la care nu voi da procente sau instructiuni matematice, pentru ca vreau sa fie prietenoasa si sa nu va speriati de ea. O paine buna si pentru incepatori, o paine ca sa nu aruncati surplusul de maia, o paine pe care puteti sa o adaptati fainurilor pe care le aveti, o paine taraneasca, fara detalii sau note subtile. In loc sa o taiati felii cu cutitul, mai bine rupeti cu mana o bucata.Si o inmuiati in sosul de la tocanita, sau in ciorba, sau direct in borcanul cu smantana.  whatsisname2
    Ma ajutati cu o sugestie de nume? Ce va spune cand o vedeti? ca daca nu ma ajutati, va ramane o paine fara nume. Cine incepe? Pana azi la 18, aveti timp, caci apoi o public si nu mai pot sa-i schimb numele.