afis atelier

Atelier de Paine Artizanala 11 februarie 2012

          In urma cu cateva saptamani, Camelia, fata cu trup de zana, a lasat un comentariu aici pe blog si mi-a trezit interesul cu ideea unui atelier de paine. Asa am ajuns sa ne intalnim si sa ne cunoastem. Am descoperit nu doar o fata cu trup de zana, ci si o persoana cu o minte brici, organizata, cu simtul umorului, calda si prietenoasa. Camelia organizeaza cu succes de cativa ani ateliere culinare si ateliere de creatie si este foarte talentata in ceea ce face.
          Pentru mine, lucrurile au fost foarte simple, pana acum. Camelia mi-a lansat invitatia de a participa la un atelier organizat de ea cu tema “paine artizanala”, eu am raspuns pozitiv propunerii ei si apoi am asteptat ca ea sa se ocupe de partea dificila: organizarea (cautat spatiu, sponsori, facut liste, necesar de materiale, umblat, cumparat, planuit fiecare detaliu, etc.). Cand toate detaliile au corespuns exigentelor noastre, Camelia a facut public evenimentul, iar eu sunt incantata sa va anunt ca in 11 februarie 2012 unul din visele mele mai vechi va deveni realitate: voi participa la un “Atelier de Paine Artizanala”, si nu oricum, ci cu statutul de invitat special!!!
          Toate detaliile legate de acest eveniment le gasiti pe blogul Cameliei. Le copiez si aici si va rog, pentru inscrieri si rezervari de loc, folositi adresa de mail sau numarul de telefon de mai jos:

Afis_Atelier_de_Paine_11febr

Tema atelier: Atelier de Paine Artizanala – paine alba, dospita cu maia
Data si ora:  11 februarie 2012, orele 11.00 – 14.00
Locul evenimentului: Pizzeria Filiberto Timisoara (Zona P-ta Verde – Calea Aradului, Str. Martin Dan Carpin 7 – fosta Textilistilor) www.filiberto.ro
Taxa participare: 50lei / pers. Taxa acopera toate ingredientele necesare, sort, masa de pranz, bol, panza etc
Inscrieri: party @ a-tent.ro sau 0723 049 584
Partener: Boromir
ps. va sfatuiesc pe cei care vreti sa participati sa va inscrieti cat mai repede, pentru ca numarul de locuri e limitat.
          Vreti sa stiti ce emotii am? Foarte mari. Am ales sa facem impreuna o paine pe care eu am facut-o de nenumarate ori, care mi-e draga si pe care o fac si cu ochii inchisi… si totusi am emotii. Asadar… ca sa stiti ce se va intampla in cadrul atelierului… voi exemplifica cum se face o paine cu maia, de la cap la coada, cu explicarea pas cu pas a tehnicilor specifice: autolyse, Stretch and Fold, shaping, scoring. Vom lucra cot la cot, fiecare participant cu aluatul lui. Voi incerca sa explic cat mai bine si mai clar tot ce scriu aici pe blog. Daca aveti nevoie de un tutorial video live, inscrieti-va si veniti la atelier. Eu o sa va ajut sa faceti paine mai buna, iar voi o sa ma ajutati sa scap de emotii. Daca nu ati mai facut paine niciodata, e un bun prilej sa incepeti. Daca sunteti familiarizati cu maiaua, veniti oricum, caci se anunta o zi foarte placuta si distractiva. Vom vorbi despre paine, vom face paine, vom manca paine… ne vom cunoaste, vom crea legaturi intre noi si vom petrece timp de calitate.
          Ce spuneti, dragi prieteni, facem o paine impreuna? Ne vedem sambata viitoare la primul meu atelier de paine? Stiu sigur ca eu va astept cu drag si emotie! ♥♥♥
Multumesc Camelia pentru invitatie si imi doresc ca acest atelier sa fie prima colaborare dintr-o lunga serie :)