Categories
alte cateva povestiri

Video – Atelier de paine februarie 2012

Surpriza surpriza! Am primit ieri de la televiziunea AnalogTV Timisoara filmuletul de mai jos. Reportajul s-a difuzat in cadrul emisiunii “In voga” in data de 17 februarie 2012.

Multumesc echipei AnalogTV!
Emisiune : In voga
Reporter: Raluca Basu
Puteti sa vizualizati filmul direct in Youtube, link aici. Enjoy!
Cu asta, cred ca am epuizat informatiile despre atelier, putem sa ne intoarcem la copt paini, ce ziceti? O paine de secara si grau spelta… suna bine? Eu tocmai savurez o felie :)

 

23 replies on “Video – Atelier de paine februarie 2012”

de-aia m-am si gandit sa il share-ui, ca sa si mie imi place sa vad cine e in spatele unui blog. Cateodata sunt dezamagita, altadata imi place cu atat mai mult un blog daca simpatizez si persoana din spatele lui…

Ce ma bucur ca acum te pot asocia nu numai cu imaginea ci si cu vocea ta! deja am trimis link-ul la mai multe persoane si am spus cu mandrie ca tu esti persoana de la care invat sa fac paine! Ce accent frumos aveti voi acolo in Timisoara! Felicitari draga mea pentru tot!

Buna Codruta.
Este un reportaj minunat. Ce pot sa spun, doar ca ii invidiez pe cei care au participat la atelier :) si sper sa pot participa si eu la unul asemanator.
Cred ca m-as putea consola cu o reteta noua de paine cu secara si grau spelta (nu stiu eu clar ce inseamna asta dar sunt sigura ca voi afla :))
Inca o data, felicitari Codruta pentru tot ceea ce faci!

OH!!!! I started jumping up and down in my office, went to get Phil screaming: SHE”S ON TV! SHE’s ON TV!!!!!

Loved it… I am still halfway through, I get one word here, another there – fermentare…. pre-ferment, sourdough…. de minuta…. trei anni? but who cares? I love it!!!!!

Congratulations!

I can’t remember when was the last time I laughed so much (alone in the room) as I did just now, after I read you comment. :))))))))))))))))))
“de minuta”? did I said that??? :))) have no idea what it means :)))

Oh, Sally, my friend, you are awesome!!!

… it got through my mind the other day that I should learn portuguese, just to feel more close to you. ♥

Felicitari draga mea! Sunt convinsa ca e doar inceputul la ce va sa vie. Eu asa iti doresc! :)
Apropo de vorbit in fata unui grup, aici exista cursuri pt asta, o prietena de-a mea imi povestea ca sunt persoane din tot felul de domenii. Stai la tribuna si vorbesti despre ceva, orice pana la urma si-nveti sa-ti temperezi emotiile. Este si-un film recent cu Julia Robert si Tom Hanks (slabut de altfel) insa sunt cateva trucuri faine acolo.
We fain!

Felicitari Codruta. E foarte impresiv sa vezi cata lume e deja interesata de a sti cum se poate obtine o paine buna si sanatoasa.
Si de asemenea te felicit si pentru modul ne-tensionat cum ai raspuns la intrebari avand in vedere ca e prima ta emisiune televizata.
Iti doresc putere de munca si pe mai departe si de ce nu o brutarie personala de unde cei care nu ai timp,pasiune sau rabdare sa ingrijeasca de copilul minune care se numeste
-maia- sa poata totusi cumpara o paine buna si sanatoasa.

Codruta, esti o draguta! Mi-a placut mult reportajul. Te admir si apreciez foarte mult ce faci, doar ca pe mine ma sperie treaba asta cu maiaua. Probabil ai mai discutat cu multe alte fricoase pe aici :P, dar n-am apucat sa citesc prea mult. Eu sunt obisnuita sa fac mancarea in timp record, iar cand fac paine si trebuie sa o dospesc de doua ori, mi se pare o eternitate. Dar sa astept 6 ore minim…parca e prea mult :(. Si nici nu-s asa mare mancatoare de paine. Dar poate ai dreptate si trebuie sa gust o felie de paine cu maia ca sa devin dependenta :). Nu stiu daca ar fi neaparat un lucru bun asta :)).

Hello Codruta,
I have just watched this great video; such a good feature. The sound on my pc is not working at the moment and I cannot speak Romanian anyway, but I so enjoyed looking at so many happy people all making bread. You looked so at home.
Very best wishes to you
Andy

6 zile pentru maia…o hoo, aia e magie :D La mine abia dupa 12-13 zile a inceput sa creasca, chiar ma gandeam sa renunt. Acum imi pare bine ca nu am aruncat-o…o am si astazi :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *