frieda titlu

Acum 3 ani…

… adica in aprilie 2009 au aparut pe lume o maia si o pisica. Fara legatura intre ele. Doar ca sunt ale noastre (a mea si a lui V) amandoua si pentru ca de maia vorbesc tot timpul, m-am gandit sa dedic un post special pisicii, ca sa o cunoasteti si voi. Ea este Frieda si astazi face 3 ani.

frieda 11

… dar inainte de pisica, va arat altceva, daca promiteti ca nu radeti. Cautand poze cu Frieda, am gasit pe calculator o poza veche cu maiaua. Cam asa arata pe atunci, tinuta la frigider, fara sa cantaresc apa si faina din compozitie. O scoteam din frigider, amestecam cu o lingura, o rasturnam intr-un vas mare, puneam apa si faina, la ochi, o lasam sa bulbuceasca, luam din ea o parte, cat sa umplu borcanul, si cu restul (mult prea mult) faceam paine. Faina la ochi, sare la ochi, apa… de asemenea, maia… cata era, ca nu aruncam nimic, iar rezultatul era culmea, destul de bun! Prima paine cu maia arata asa cum se vede in poza, si era dospita si coapta intr-un vas de lut (uneori se lipea de vas si abia scoteam painea din el). Mai am si alte poze, m-am distrat azi dimineata uitandu-ma prin ele. Daca cereti, vi le arat.

de acum 3 ani

Intre timp, borcanul s-a “micsorat”, pastrez mult mai putina maia, o ingrijesc rational, si in loc de una singura, acum am trei maiele diferite. Ma intreb ce o sa va arat peste inca 3 ani?!
… candva in aprilie 2012 maiaua mea alba face 3 ani.

starter azi

Iar astazi Frieda implineste 3 ani. Are o viata de invidiat. Primele poze pe care le am cu ea o arata mica, prostuta si fricoasa. Cand am adus-o la noi in casa, statea nemiscata pe calorifer. Tremura de frica si torcea cand ne apropiam la un metru de ea. Incet incet ne-a acceptat si ne-am imprietenit. Intr-o dimineata a pasit sfioasa in bucatarie. A doua zi la fel, de fiecare data marind zona de cercetare. Dupa cateva zile, stateam la masa la laptop si mi-a sarit in brate. Din senin. A fost un moment de neuitat pentru mine. Din ziua aceea sunt topita de dragul ei. Cum as fi putut altfel? uitati-va si voi ce fata avea! ♥♥♥
frieda 02
frieda
frieda 12
In cei trei ani a fost si jucausa….

frieda 03
frieda 04frieda 05

…si plictisita sau contemplativa…

frieda 06
frieda 07

… si din ce in ce mai grasuta! :))

frieda 13

Dupa 3 ani, (poze de azi dimineata) e mare si “inteleapta”. Citeste Hamelman si admira picturile si sculpturile din jurul ei.

frieda 08
frieda 09
frieda 10

si ii place sa ne priveasca de sus :)

frieda 14

La multi ani Frieda! Cand iti spunem ca esti matzuca prostuta sa stii ca de fapt te alintam. Noi te iubim asa matzuca cum esti! ♥♥♥