bete

Apa.Faina.Sare. La multi ani! si un cadou pentru voi

♥ One year of blogging, Happy Anniversary! and a giveaway ♥

giveaway 02

          Va amintiti ce se intampla aici anul trecut pe vremea asta? Un pic de apa, un pic de faina, un pic de sare, si un pic de magie. Asa a inceput jurnalul unui codru de paine.
De un an de zile, eu, din postura unui tanar brutar artizan, va povestesc cu suflet si pasiune despre magia a trei ingrediente simple care se impletesc, se combina, si se transforma, lent si natural, in cate-un codru de paine fermecat. Daca apa, faina si sarea vor grai in continuare si vor tese povesti deosebite si inspirate, sa stiti ca acest lucru vi se datoreaza voua, prietenilor si cititorilor mei.
Iar luna aceasta, pentru ca sarbatorim un an de Apa.Faina.Sare. vreau sa va multumesc cu voce tare pentru ca existati, pentru ca imi scrieti si pentru ca imi sunteti prieteni. Aceasta multumire si recunostinta se materializeaza in niste cadouri pe care le-am pregatit pentru voi, sper ca o sa va placa si o sa va fie drag sa le folositi si mai ales, o sa va ajute sa faceti o paine artizanala mai buna si mai frumoasa.
Cadourile pe care vi le ofer sunt ustensilele din imagini si vor fi impartite intre doi prieteni norocosi, dupa cum urmeaza:

giveaway 05

♥♥♥ Primul prieten norocos-norocos va primi pachetul mare:
  • un banneton rotund de wood-pulp, de 23cm diametru, pentru maxim 1kg de aluat
  • o rascheta de inox cu maner de plastic
  • o lama curba pentru crestat aluatul – fixata pe un suport de lemn, personalizat Apa.Faina.Sare.
  • o lama dreapta pentru crestat aluatul – fixata pe un suport de lemn, personalizat Apa.Faina.Sare.
♥♥♥ Al doilea prieten norocos va primi pachetul mic:
  • o lama curba pentru crestat aluatul – fixata pe un suport de lemn, personalizat Apa.Faina.Sare.
  • o lama dreapta pentru crestat aluatul – fixata pe un suport de lemn, personalizat Apa.Faina.Sare.
giveaway 03
          — Cum voi alege castigatorii? prin tragere la sorti, old fashion way: biletele scrise de mana, cu numele vostru, bagate intr-un bol, amestecate, cu V ca ajutor si observator.
         — Ce trebuie sa faceti ca sa intrati in joc? sa lasati aici un comentariu prin care sa raspundeti la una (sau la toate) din urmatoarele:
• ce articol de pe blog v-a placut cel mai mult?
• care reteta de paine de pe blog e preferata voastra?
• faceti paine cu maia, si daca da, de cat timp?
         — Cine poate participa? aceia dintre voi care de-a lungul timpului au comunicat cu mine prin intermediul blogului, pe subiecte legate de paine sau alte teme de pe blog. (cu mentiunea ca voi trimite pachetul mare doar pe teritoriul Romaniei)
later edit 1: am pus aceasta conditie pentru ca vreau sa evit ca premiul sa ajunga la oameni care nu urmaresc blogul meu. Stiu insa sigur ca exista persoane care citesc apa.faina.sare. chiar daca nu lasa mesaje. ex. prieteni de pe pagina FB ai blogului, prieteni care imi scriu pe mail sau pe FB. Ii invit si pe acestia sa se inscrie in concurs. Ca principiu, toti cei care au luat vreodata legatura cu mine pentru discutii legate de paine, sunt invitati sa participe (stiti voi singuri care sunteti). Sper sa intelegeti rationamentul meu si sa nu supar pe nimeni.
           — Data limita de inscriere este 17 mai 2012.
Alte observatii:
— Un comentariu de persoana, va rog (adica puteti lasa oricate comentarii, dar o persoana participa cu un singur biletel la tragerea la sorti)
— Pachetul mare va fi livrat oriunde pe teritoriul Romaniei, pachetul mic va fi livrat oriunde in lume.
— Voi trage la sorti si voi anunta numele castigatorilor in data de 18 mai 2012, pe blog si prin email. Sper sa fiti pe faza si sa nu avem probleme de comunicare.
— Bannetonul, rascheta si lamele sunt nou noute, achizitionate de mine. Betete de lemn au fost personalizate cu ajutorul unui prieten, costurile au fost suportate de mine. Costurile de transport catre cei doi castigatori vor fi suportate de mine.
Sper ca n-am uitat nimic.
later edit 2: am uitat: cei care vor sa participe la tragerea la sorti doar pentru pachetul mic (sa spunem ca aveti deja bannetoane si rascheta, dar v-ar placea sa primiti lamele cu bete personalizate, va rog precizati asta in comentariu)
La multi ani!, Apa.Faina.Sare. La cat mai multi prieteni! La cat mai multe paini bune!
Noroc tuturor prietenilor care intrati in joc!

giveaway 01

codruta ♥
UPDATE 18 mai 2012: PERIOADA DE INSCRIERE S-A INCHEIAT!
Am tras la sorti biletele. Voi anunta in curand castigatorii.