shaping batard

Atelier de paine cu tema Shaping & Scoring, 06 octombrie 2012

          Workshop Shaping & Scoring,  Timisoara

afis blog 1

            De foarte mult timp imi doresc sa fac un atelier de shaping. Iar astazi sunt chiar fericita sa va anunt ca acest atelier se va intampla la sfarsitul acestei saptamani, in Timisoara. Camelia Minisan, prietena mea de la atelierul trecut, e organizatoare si de data asta si impreuna am stabilit tema si felul in care vrem sa se desfasoare activitatea.
            Vom lucra in grup de maxim 10 persoane, fiecare participant va avea ocazia sa exerseze diferite tehnici de shaping, pentru diferite forme de paini. Eu voi face o demonstratie pentru fiecare etapa, iar apoi voi urmari pe rand felul in care lucreaza persoanele prezente. Atelierul se va intinde pe parcursul a doua ore si se va incheia cu scoring-ul painilor formate. Din cauza temei alese, sugerez si mi-as dori foarte mult ca cei prezenti sa aiba o oarecare experienta cu painea si cu aluatul, pentru ca nu vom pune accent pe maia, framantat sau copt, ci ne vom concentra strict pe subiectele alese ca tema.
           Personal, recomand celor care veti veni sa aduceti bannetoanele pe care le folositi in mod uzual, pentru ca experienta de la atelier sa poata fi apoi aplicata acasa. Desi eu stiu exact ce vreau sa va arat la capitolul shaping, lucrand in grup restrans, voi putea sa ma ocup de fiecare caz in parte, in asa fel incat toata lumea sa aiba maxim de castig de pe urma atelierului.
          Pentru inscrieri si alte detalii, mergeti pe blogul Cameliei, la articolul acesta (click), contactati-o pe mail. Si grabiti-va, pentru ca numarul de locuri e limitat. Ne vedem sambata, 06 octombrie!

shapimg boule

         Sper ca v-am dat o veste buna cu acest articol, eu sunt foarte nerabdatoare si fericita pentru ca s-a ivit ocazia acestei intalniri. Camelia, iti multumesc! Mi-e dor sa lucrez cu o cantitate mare de aluat, si mi-e dor sa ma intalnesc cu oameni pasionati de paine.

shaping baguette 02scoring baguette

           Pentru cei care nu locuiti in Timisoara, dar imi scrieti pe mail sau FB ca ati dori sa ne intalnim, va provoc sa veniti cu propuneri concrete pentru alte orase (data, loc, tema). Mi-ar placea sa vin in Bucuresti, stiu ca sunteti multi cititori de acolo, sau in Cluj, Oradea… Am nevoie doar ca cineva sa se ocupe de organizare.

shaping batardshaping baguette

Detalii:
  • Tema: Atelier de Paine: Shaping & Scoring
  • Data: 06 oct. 2012, ora 15.00
  • Locatia: Pizzeria Maria Timisoara, str. Emanoil Gojdu nr. 6 (P-ta Sinaia, fostul Pozzo dei Desideri)
  • Nr. de locuri disponibile: 10 locuri
  • Cost: 70 lei/pers
  • Partener: www.boromir.ro
  • Inscrieri: party@a-tent.ro
Organizator: Camelia Minisan
Va asteptam sambata, cu drag,
codruta ♥