Categories
alte cateva povestiri

Atelier de paine cu tema Shaping & Scoring, 06 octombrie 2012

          Workshop Shaping & Scoring,  Timisoara

afis blog 1

            De foarte mult timp imi doresc sa fac un atelier de shaping. Iar astazi sunt chiar fericita sa va anunt ca acest atelier se va intampla la sfarsitul acestei saptamani, in Timisoara. Camelia Minisan, prietena mea de la atelierul trecut, e organizatoare si de data asta si impreuna am stabilit tema si felul in care vrem sa se desfasoare activitatea.
            Vom lucra in grup de maxim 10 persoane, fiecare participant va avea ocazia sa exerseze diferite tehnici de shaping, pentru diferite forme de paini. Eu voi face o demonstratie pentru fiecare etapa, iar apoi voi urmari pe rand felul in care lucreaza persoanele prezente. Atelierul se va intinde pe parcursul a doua ore si se va incheia cu scoring-ul painilor formate. Din cauza temei alese, sugerez si mi-as dori foarte mult ca cei prezenti sa aiba o oarecare experienta cu painea si cu aluatul, pentru ca nu vom pune accent pe maia, framantat sau copt, ci ne vom concentra strict pe subiectele alese ca tema.
           Personal, recomand celor care veti veni sa aduceti bannetoanele pe care le folositi in mod uzual, pentru ca experienta de la atelier sa poata fi apoi aplicata acasa. Desi eu stiu exact ce vreau sa va arat la capitolul shaping, lucrand in grup restrans, voi putea sa ma ocup de fiecare caz in parte, in asa fel incat toata lumea sa aiba maxim de castig de pe urma atelierului.
          Pentru inscrieri si alte detalii, mergeti pe blogul Cameliei, la articolul acesta (click), contactati-o pe mail. Si grabiti-va, pentru ca numarul de locuri e limitat. Ne vedem sambata, 06 octombrie!

shapimg boule

         Sper ca v-am dat o veste buna cu acest articol, eu sunt foarte nerabdatoare si fericita pentru ca s-a ivit ocazia acestei intalniri. Camelia, iti multumesc! Mi-e dor sa lucrez cu o cantitate mare de aluat, si mi-e dor sa ma intalnesc cu oameni pasionati de paine.

shaping baguette 02scoring baguette

           Pentru cei care nu locuiti in Timisoara, dar imi scrieti pe mail sau FB ca ati dori sa ne intalnim, va provoc sa veniti cu propuneri concrete pentru alte orase (data, loc, tema). Mi-ar placea sa vin in Bucuresti, stiu ca sunteti multi cititori de acolo, sau in Cluj, Oradea… Am nevoie doar ca cineva sa se ocupe de organizare.

shaping batardshaping baguette

Detalii:
  • Tema: Atelier de Paine: Shaping & Scoring
  • Data: 06 oct. 2012, ora 15.00
  • Locatia: Pizzeria Maria Timisoara, str. Emanoil Gojdu nr. 6 (P-ta Sinaia, fostul Pozzo dei Desideri)
  • Nr. de locuri disponibile: 10 locuri
  • Cost: 70 lei/pers
  • Partener: www.boromir.ro
  • Inscrieri: party@a-tent.ro
Organizator: Camelia Minisan
Va asteptam sambata, cu drag,
codruta ♥

20 replies on “Atelier de paine cu tema Shaping & Scoring, 06 octombrie 2012”

Codruta ,
Sunt sigura ca vei gasi organizatori foarte buni si in afara Timisoarei .In Bucuresti am fost la un atelier facut cu sprijinul firmei The Hobby , dar mai pot fi si altii…
M-as bucura sa particip la un atelier al tau , ma intereseaza exact tematica aleasa pentru 6 octombrie !

Sa auzim numai de bine ,
Adriana C

Si eu sustin ideea de a veni in Bucuresti.im doresc mult sa te cunosc si sa partcip la un ateler sustinut de tine. O seara linistita!

Super ideea cu acest subiect, shaping and scoring, clar e mare nevoie dee cel putin un atelier in Bucuresti, ma inscriu de pe acum. Data, orice weekend, locul, pare a fiotrivit The Hobby, dar am sa mai sap sa ma interesez si de alte locuri.
Sa iasa asa cum iti doresti!

Codruta ,
Am vorbit la The Hobby in aceasta dimineata , au promis ca te vor contacta pe blog.
Pentru orice eventualitate te rog noteaza si adresa lor de email:office@thehobby.ro
Spatiul pe care il pun la dispozitie este chiar in centrul Bucurestiului si este OK (parerea mea).

Buna ziua Codruta
Vreau doar sa iti urez sa iasa atelierul din Timisoara asa cum vrei tu.
Cat despre cel din Bucuresti… am sa vad singura :) (adica as vrea si eu musai sa particip)
Inca o data mult succes si … fara emotii :)
Dana

Super Codruta,ma bucur ca se tine inca un atelier,asta imi da sperante ca vor mai fi si altele si sper sa ajung si eu la unul din ele.Poate chiar aici in Sibiu.Uitandu-ma la fotografiile de mai sus am observat ceva,un semn cu care cred ca ne-am putea recunoaste unii pe altii oriunde,fara sa fie nevoie sa vorbim…..semnele de arsura de pe antebrate.Si ale mele arata exact la fel…:).
Inspiratie si ganduri bune la atelier,te imbratisez cu drag.

Elfy, am citit mesajul tau pe drum, in oras si am inceput sa rad singura :)
da, cicatricile de pe maini sunt usor de recunoscut, cand le ai si tu si stii cum se fac, asa-i?

:))))Subscriu la semnele de pe brat…am pe ambele brate…credeam ca scap de ele prin bronzat da’ degeaba..Oricum, au meritat din plin:):).
Codruta, ne vedem sambata!
A:)

Nici nu stii cat de mult imi doresc sa fi putut veni, insa wizzair si cardul meu nu au fost de acord! :)))
Dar nu-i bai, sunt sigura ca vei mai organiza astfel de ateliere si voi avea si eu ocazia sa particip la unul dintre ele!
Mult succes draga mea!
Hugs! :*
Andra

Atelierul a fost grozav:):)!!! De abia astept sa aplic tehnicile invatate!!!! (scoringul in seara asta si…am in plan pentru saptamana urmatoare baghete:D). Stiu ca am zis si “live” asta dar am simtit nevoia sa mai zic si pe calea Internetului:):). Thanks a lot and a lot and a lot!!!!
Andra:).
ps: am ajuns la concluzia, vazand tehnica ta, ca marea majoritate a succeselor mele painesti se datorau….zeului painii;)….care probabil ca, satul de oftaturile mele de langa aluat si cuptor isi zicea exasperat “fie sa-i creasca painea, sa nu o mai aud”;). Am constatat acum ca lucrez cu prea multa faina la shaping, fac scoringul gresit iar preforma mea pe model boule este cam departe de ce ar trebui sa fie:|.. Dar..de data viitoare se vor schimba lucrurile:).

Ei, ce mi-ar fi placut sa particip si eu…oftez si sper ca o sa organizezi si la Oradea sau Cluj in viitor.
Sa ai o saptamana faina! Te pup!

Pari niste mici bombe, bombe ce fac bine la organism, oricum dupa parerea mea te prinde si bine imaginea de mic brutar, moitiv pentru care eu te-as incuraja sa vi cu ceva mai multe postari daca vrei/poti, mersi anticipat!

Copila draaaga! Te-am descoperit de doua zile, cu multa bucurie! Imi place maxim blogul! Esti creativa, generoasa, inteligenta, haioasa, ingenioasa, originala – nu ma pot opri :). E unul din rarele lucruri frumoase care mi s-au intamplat in ultima vreme. Iti multumesc si te imbratisez cu mult drag!

Leave a Reply to carmendu Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *