Skip to the content
Fetele de la deabrutaria si-au tinut promisiunea de a organiza inca o serie de ateliere, si iata-ma din nou, la invitatia lor, la Bucuresti, in 15-16 decembrie. De data asta, cu doua teme dragi mie: paine integrala de grau 100% si paine cu secara 30%.
Pentru ca am fost plecata din tara, nu am putut anunta din timp pe blog si am aflat la intoarcere ca toate locurile sunt ocupate. Imi pare rau pentru cei ramasi pe dinafara si sper ca data viitoare sa am sansa de a va cunoaste. Va multumesc tuturor celor care v-ati inscris si abia astept sa ne intalnim si sa facem paine impreuna.
Multumesc inca o data Ioana si Viviana, pentru organizare, implicare si efort. Multumesc Cafe Boheme, pentru gazduire!
14 replies on “Atelier de paine la Bucuresti, 15-16 decembrie”
ce frumooos! din pacate am aflat prea tarziu :(. Poate mai organizati un workshop prin ianuarie, tare mi-ar placea sa ajung!
cu drag,
laura
Buna, Codruta!
Ma bucur pentru tine, pentru aceste ateliere. Eu am anuntat ca nu pot participa acum, dar abia astept sa te revad la urmatorul atelier (sper sa fie in ianuarie sau cum vei putea tu).
Iti urez La multi ani! cu ocazia zilei tale, sa ai parte de bucurii si impliniri alaturi de cei dragi tie.
Cu drag, Vali
La mulţi ani Codruţa!
Atelierul de pîine integrală a fost minunat.S-a creat o atmosferă frumoasă, iar tu ai fost extraordinară.Ai răspuns tuturor la întrebări şi ai dat foarte multe informaţii preţioase. Acum am maiaua de la voi şi maiaua mea. Le compar şi după hrănire se vede diferenţa. Cea de la voi a crescut la maxim apoi a scazut puţin, a mea e constantă. Înainte să vin la curs îmi ziceam că eu nu mai fac pîine că şi aşa nu cresc. Acum am prins curaj şi am aflat şi cauza de nu-mi ieşeau pîinile. Mulţumesc mult pentru dăruirea ta şi fetelor de la De-a brutăria că au făcut posibilă această întîlnire.Am făcut pîinea de la atelier şi e DIVINĂ.
Sper să ne mai vedem.
Hi Codruta,
Din Israel vreau sa-ti urez La Multi Ani, multa fericire si sanatate si sa-ti implinesti toate visele (sunt sigur ca ai multe).
Astept sa mai publici retete noi de paine.
Cu stima,
Richard
Codruta ,
Cu mare intarziere si cu scuzele de rigoare ,iti urez La Multi Ani sanatosi si fericiti !
Fie ca visele sa ti se indeplineasca si sa continui sa impartasesti cu noi experienta pe care ai acumulat-o in arta de a face paine adevarata !
Codruta, ce reteta ai folosit?
Draga Codruta, iti multumesc din suflet pentru toate atelierele din Bucuresti. Au fost extraordinare si acum iubesc si mai mult painea de casa pe care am invatat sa o fac de la tine. Iti urez sarbatori fericite si un an nou plin de bucurii si paini senzationale!
Codrutule frumos, te felicit din toata inima pentru realizarile tale! Meriti din plin toate lucrurile frumoase care ti se intampla.
Iti doresc un nou An plin de realizari, fericire si multa sanatate!
Nu stiu unde sa iti scriu, am vazut ca la posturile cu maiaua nu prea ai mai raspuns, nu te acuz, doar spun. Am 2 incercari esuate la capitolul maia, si asta din cauza mea, sau a fainii…i dont know. Prima data am incercat cu faina de secara Sanovita, faina alba de la moara, sursa sigura si apa de la robinet. Mi-a iesit un ghem de aluat nici macar modelabil, asa era de tare. Mi-am zis ca ceva nu-i in regula, am citit si recitit posturile tale si am inceput sa cred ca ai gresit la cantitati, scuze pt asta…apoi am avut inspiratia sa citesc si comentariile si bine am facut, caci am vazut ca si altii au aceiasi problema. Am zis ca problema e faina si am zis ca astept pana maine si ma duc sa imi iau alta. Dar azi nu am mai avut rabdare si am inceput alta, caci scriai pe undeva sa schimbam apa si am zis sa mai fac o incercare, astfel am folosit apa din fantana, si surpriza, e mai moale. Am pus-o la caldut, sper sa reusesc pana la urma. Nu ma dau batuta pana nu am propria maia. Am sa iti mai scriu, te citesc cu drag si imi place ca esti f pasionata in tot ce faci, de aceea m-ai molipsit si pe mine. Iti doresc un an nou cu bucurii si multe binecuvantari.
La multi ani! Un an minunat iti doresc draga Codruta!
Draga Codruta
Urmaresc de ceva vreme blogul tau , studiez mai bine zis(teoretic si practic). Este minunata munca pe care o faci ,iti multumesc din inima , mi-ai daruit niste painici minunate. LA MULTI ANI, un an plin de bucurii si impliniri ! Si astept cu nerabdare un nou atelier de paine ( in Bucuresti).
P.S. Povestile sunt la fel de incantatoare ca si painile. Mai vrem.
Buna,
As dori sa te intreb daca mai deschizi brutarie? Tare as manca si eu din painicile tale.
Multumesc.
Buna Codruta,
ma intereseaza sa particip la un atelier, cand mai organizezi?
Sunt din Bucuresti.
Multumesc,
Simona
Salut Codruta,
Felictari, asa de rau imi pare ca nu am fost. Mai aveti de gand sa veniti iar?