Carti

carti pe care le am:
1. Le goût du pain : Comment le préserver, comment le retrouver de Raymond Calvel
2. The Bread Baker’s Apprentice de Peter Reinhart
3. Bread: A Baker’s Book of Techniques and Recipes de Jeffrey Hamelman
4. Tartine Bread de Chad Robertson
5. The Bread Bible de Rose Levy Beranbaum
6. Local Breads de Daniel Leader
7. The Bread Builders de D Wing, A Scott
8. Bread Baking: An Artisan’s Perspective de Dan diMuzio
9. Artisan Baking de Maggie Glazer
10. Breads for the La Brea Bakery, by N. Silverton ♥ t** ♥
carti pe care le vreau:
- Advanced Bread & Pastry, by M. Suas
Bread Alone, by D. Leader
- Inside the Jewish Bakery, by S. Ginsberg, N. Berg
Daca va plac cartile pe care le-am ales, daca va plac painile pe care le fac, daca blogul acesta va e drag si folositor, daca vreti sa ma ajutati si nu stiti cum… as fi foarte fericita daca:
- continuati sa imi scrieti comentarii si mailuri.
- sprijiniti autorii preferati, cumparand o carte. De ce? pentru ca nici un site online nu poate inlocui sau satisface nevoia de a rasfoi paginile unei carti. Pentru ca e dovada de respect fata de autor. Pentru ca veti putea interpreta cu mintea voastra informatiile din carte, si veti gasi raspunsuri sau intrebari pe care nu le gasiti online.
- lasati un mesaj aici, spunandu-mi ce carti aveti, care va place cel mai mult si de ce.
- ma sustineti in dorinta de a-mi cumpara carti, donand o suma modica in contul meu de paypal. Voi folosi banii doar pentru a achizitiona cartile mentionate si veti fi primii care veti afla ce carte noua am luat.
Va multumesc, dragi prieteni. Sa ne auzim cu bine.
Codruta