Vreau si eu maia!

UPDATE: 16 feb 2012 PAGINA IN CURS DE MODIFICARE. Nu mai preiau nici o cerere, in conditiile descrise mai jos. Revin cu detalii in urmatoarele zile.
UPDATE: 27 feb 2012 AM O MAIA PRETIOASA
Vesti bune …
… pentru cei care nu aveti timp sau rabdare sa cresteti o maia de la zero.

 

dry starter 01
Va pun la dispozitie rezerva mea de maia uscata. Pot sa va trimit prin posta, oriunde in lumea larga unde poate sa ajunga postasul, un plic cu maia deshidratata si cu instructiuni ca sa o readuceti la viata. Am o maia alba si o maia de secara. Din cand in cand, cu cea mai mare grija si atentie, usuc o anumita cantitate. Ca back-up, sau ca sa dau la prieteni. Adica voua.
De ce?
Pentru ca vreau sa va ajut si pentru ca ma gandesc la voi. Pentru ca mi-ati scris ca nu aveti timp si rabdare sa cultivati o maia timp de 6-7 zile. Pentru ca maiaua mea e buna, matura si bine intretinuta. De ce sa nu o impartim?
Cum trebuie sa procedati?
Imi trimiteti un mail pe codrutapopa arond gmail.com cu numele, adresa (UPDATE: adresa completa, va rog, cu tot cu cod postal), si care maia va intereseaza. Imi puteti lasa pentru siguranta un mesaj aici mai jos, ca sa stiu ca mi-ati trimis mail (nu e obligatoriu, dar uneori mailurile intra in spam si s-ar putea sa nu le citesc la timp)
Cat va costa?
Nimic pentru maia si drumul meu pana la posta. In schimb, as aprecia daca dupa ce primiti plicul, returnati banii de plic si timbru folosind contul de paypal asociat cu mailul de mai sus. UPDATE: puteti transfera suma si in contul de ING, dara preferati aceasta varianta.
Sunt atatea site-uri care vand maia, si sunt si site-uri de unde o puteti lua aproape gratis. Eu ma alatur acestora din urma.
Ce primiti?
10-15 g de maia deshidratata si descrierea metodei de reactivare. Maiaua pusa intr-o punguta, instructiunile printate pe hartie, totul pus intr-un plic cu bule.
Cat timp dureaza reactivatul?
Eu am facut un test si a durat 2-3 zile. Am pornit de la 4 g de maia uscata. Dupa 4 zile maiaua a fost numai buna de folosit la paine.
Functioneaza in mod sigur?
Eu spun ca da, daca sunteti dispusi sa respectati niste pasi simpli.
Aveti alte intrebari?
Lasati un mesaj. Ca de obicei, ma voi stradui sa raspund in cel mai scurt timp.
Ati primit maiaua? Ati reusit sa o activati urmand instructiunile scrise? Din contra, ati intampinat dificultati?
Lasati un mesaj. Daca lucrurile functioneaza sau nu, parerea voastra ma ajuta enorm.
mail pentru contact:
codrutapopa arond gmail.com
paypal pentru costurile legate de transport:
codrutapopa arond gmail.com
cont ING
Popa Codruta Manuela
ING Bank N.V. Amsterdam, sucursala Bucuresti
RO18 INGB 0000 9999 0015 3653
Acum nu mai aveti nici o scuza sa nu faceti paine cu maia!
Happy baking!

codruta