Blogroll – “paine”
• … au levain!
• Apple Pie Patis Pate
• Ananda’s blog (TFL)
• Bakery Bits
• Bread and Roses
• Bread cetera
• Bread Per Diem
• Codruta’s blog (TFL)
• Dimineti insorite
• Discovering Sourdough
• Dmsnyder’s blog (TFL)
• Dulcis in Furno
• FabFoodBlog
• Farine
• Hefe und mehr
• King Arthur Flour
• Madrid Tiene Miga
• Mellow Bakers
• Northwest Sourdough
• Pain de Martin
• PiPs
• Plotzblog
• Shiao-ping’s blog (TFL)
• Stir the Pots
• Tartelier
• The Fresh Loaf
• Toxo Bread
• Txfarmer’s blog (TFL)
• Votre Pain
• Weekend Bakery
• Weekend Loafer
• Wild Yeast
• Zeb Bakes
Blogroll – “nu doar paine”
5 replies on “Blogroll”
Draga mea Codruta,am nevoie de un sfat,te rog sa ma ajuti.Vreau sa fac 3 paini rustice,dupa formula ta.Poate ca 2 incap deodata in cuptor,dar a 3-a daca nu incape,pana se vor coace cele doua,nu va fi prea dospita?Cum sa procedez cand vreau sa fac mai multe paini?Multumesc.
M-am simtit minunat ieri la atelierul de paine,multumesc pentru bunavointa,rabdare dar mai ales pentru tehnicile pe care ni le-ai aratat.Regret ca nu am participat la primul atelier,dar il astept cu multa nerabdare pe urmatorul.Pana atunci,te imbratisez si te”urmaresc”pe blog.
Buna Codruta,
te rog mult cand se mai intampla un atelier de paine sa ma anunti si pe mine. sper ca e ok ca am scris aici..n-am gasit ‘contact’ :)
Multumesc,
Alice
Ai gasit melasa?
Daca nu uite aici?
http://www.biobunatati.ro/product.php?id_product=1792
Buna Codruta,
Ma impresioneaza felul in care te dedici Painii; citesc de cateva zile o multime de retete, tehnici, ustensile, termeni…as dori un sfat: maiaua mea e aproape gata, as vrea sa fac o paine; cu care sa incep? Imi recomanzi o paine “pt incepatori”? Ceva ce consideri tu ca iese chiar daca nu ai o experienta bogata! Paini am mai facut eu, dar nu au fost remarcabile, insa nu au fost nici de aruncat! Multumesc!