Vreau si eu maia!

UPDATE: 16 feb 2012 PAGINA IN CURS DE MODIFICARE. Nu mai preiau nici o cerere, in conditiile descrise mai jos. Revin cu detalii in urmatoarele zile.
UPDATE: 27 feb 2012 AM O MAIA PRETIOASA
Vesti bune …
… pentru cei care nu aveti timp sau rabdare sa cresteti o maia de la zero.

 

dry starter 01
Va pun la dispozitie rezerva mea de maia uscata. Pot sa va trimit prin posta, oriunde in lumea larga unde poate sa ajunga postasul, un plic cu maia deshidratata si cu instructiuni ca sa o readuceti la viata. Am o maia alba si o maia de secara. Din cand in cand, cu cea mai mare grija si atentie, usuc o anumita cantitate. Ca back-up, sau ca sa dau la prieteni. Adica voua.
De ce?
Pentru ca vreau sa va ajut si pentru ca ma gandesc la voi. Pentru ca mi-ati scris ca nu aveti timp si rabdare sa cultivati o maia timp de 6-7 zile. Pentru ca maiaua mea e buna, matura si bine intretinuta. De ce sa nu o impartim?
Cum trebuie sa procedati?
Imi trimiteti un mail pe codrutapopa arond gmail.com cu numele, adresa (UPDATE: adresa completa, va rog, cu tot cu cod postal), si care maia va intereseaza. Imi puteti lasa pentru siguranta un mesaj aici mai jos, ca sa stiu ca mi-ati trimis mail (nu e obligatoriu, dar uneori mailurile intra in spam si s-ar putea sa nu le citesc la timp)
Cat va costa?
Nimic pentru maia si drumul meu pana la posta. In schimb, as aprecia daca dupa ce primiti plicul, returnati banii de plic si timbru folosind contul de paypal asociat cu mailul de mai sus. UPDATE: puteti transfera suma si in contul de ING, dara preferati aceasta varianta.
Sunt atatea site-uri care vand maia, si sunt si site-uri de unde o puteti lua aproape gratis. Eu ma alatur acestora din urma.
Ce primiti?
10-15 g de maia deshidratata si descrierea metodei de reactivare. Maiaua pusa intr-o punguta, instructiunile printate pe hartie, totul pus intr-un plic cu bule.
Cat timp dureaza reactivatul?
Eu am facut un test si a durat 2-3 zile. Am pornit de la 4 g de maia uscata. Dupa 4 zile maiaua a fost numai buna de folosit la paine.
Functioneaza in mod sigur?
Eu spun ca da, daca sunteti dispusi sa respectati niste pasi simpli.
Aveti alte intrebari?
Lasati un mesaj. Ca de obicei, ma voi stradui sa raspund in cel mai scurt timp.
Ati primit maiaua? Ati reusit sa o activati urmand instructiunile scrise? Din contra, ati intampinat dificultati?
Lasati un mesaj. Daca lucrurile functioneaza sau nu, parerea voastra ma ajuta enorm.
mail pentru contact:
codrutapopa arond gmail.com
paypal pentru costurile legate de transport:
codrutapopa arond gmail.com
cont ING
Popa Codruta Manuela
ING Bank N.V. Amsterdam, sucursala Bucuresti
RO18 INGB 0000 9999 0015 3653
Acum nu mai aveti nici o scuza sa nu faceti paine cu maia!
Happy baking!

codruta

80 replies on “Vreau si eu maia!”

Brilliant !! Dar am maiaua mea ! :)))) Sanatoasa si puternica. Yuppyyy !!! A functionat! :) Acum ce fac, conteaza mult faptul ca e mai putin hidratata cand fac painicile ? Se schimba ceva, sau e cantitate neglijabila? Am si eu maia !! :)) Offff, oare cu care paine sa incep? :)) Spread the wild yeast into the world ! :) Oricine merita sa manance o paine naturala in lumea asta atat de artificiala. Pupici, Codruta scumpa!

eu iti multumesc post livrare si aici!
maine vine painea cea de toate zilele si cea cu 80% secara in meniu. astept cu nerabdare micul dejun de sambata dimineata.

Se pare ca maiaua are mare succes, asa ca sper ca vei fi motivata sa continui!
Eu nu stiu ce fel de maia vreau, pentru ca nu am foarte mult timp sa citesc, …dar…printre randuri…am inteles ca painea iti reuseste de fiecare data mai bine !
Sunt o mama care se straduieste sa ii faca si paine baietelului ei, pt ca ce se gaseste de cumparat e groaznic! Asa ca nu stiu care e cauza faptului ca uneori imi iese, alteori e ratata…alta data se sfarama!
Dar imi doresc foarte mult sa fac si eu o paine elastica, care sa nu se invecheasca imediat…sa nu aiba coaja groasa si tare….

Asa ca , sarcina cea mai grea o sa iti revina tie…sa ma sfatuiesti cum sa fac!

Multumesc oricum…in primul rand ca existi!

ceau Codruta .Sti eu nu prea am timp sà intru pe net ,intru o datà la trei ,patru zile. Nu vreau maia ,o am deja ,mi-ar place cea de secarà dar aici in Italia nu am gàsit nicàieri fàinà de secarà deci nu as avea cu ce sà o hrànesc.Am reusit azi sà studiez procentele de brutar.Cele cu drojdie instant le-am inteles,dar asa cum si tu ai spus cele cu maia sunt un pic mai complicate.In timp ,citindu-le mai cu atentie si ràbdare probabil le voi intelege. Am o intrebare …Nu stiu care este procentajul de maia la o anumità cantitate de fàinà ?. Stiu cà se tine cont de faina si apa din maia dar procentul de apa+faina fermentatà ?Ieri am fàcut langosi cu brànzà si am folosit 290 gr maia la 600 gr fàinà( ca la o retetà de pàine datà de tine).Mi-au iesit bine crocante afarà ,moi inàuntru .Ce sà zic ,perfecte ,dar as vrea ca data viitoare sà pot sti cu sigurantà ce cantitate sà pun fàrà sà improvizez.Iti multumesc ( e putin spus ptr. ceea ce faci ,dar …iti multumesc .Te pup pa…

Steli, de obicei, procentul de faina prefermentata este intre 15…25%. La secara se merge pana la 35…40%. Dar nu e o regula batuta in cuie. Am gasit si retete cu 45% faina prefermentata, insa mai rar. Daca ai 290g maia la 100% hidratare, inseamna ca ai 145g faina prefermentata, ceea ce inseamna ca faina totala poate fi intre 960g (la 15% f. pref.) si 580g (la 25% f. pref.). Conteaza mult si temperatura din camera si timpul pe care poti sa il aloci fermentarii, si gustul maielei (unele sunt mai acre, altele mai blande la gust). Daca ai gasit o formula care iti place, mergi pe ea, sau experimenteaza putin cate putin ca sa vezi diferentele.
Ma bucur sa aud vesti de la tine si iti multumesc.

De 7 zile am inceput o maia dupa sfaturile tale. Totul a decurs perfect. A crescut frumos, a facut bule multe…
Dar, uite ce mi s-a intamplat azi. Din vina mea. In mare graba sa arunc jumatatea de maia si sa o hranesc, am hranit-o din greseala cu zahar, o lingura sa fi fost, pana am bagat de seama ca am incurcat ingredientele….Nu ma intreba cum am reuassit sa fac asta…ma grabeam sa culc copilu si nu imi statea capul deloc la ce faceam.
Ce zici, am reusit sa-mi stric maiaua, sau mai e vreo sansa?

Alinutzika… nu pot sa iti raspund daca ai stricat-o sau nu. Asta vei vedea singura. Nu stiu ce cantitate de starter (maia) ai avut cand ia pus acea lingura de zahar. Ai reusit sa scoti din zahar, sau te-ai prins prea tarziu, cand era deja amestecat cu restul?
Zaharul incetineste activitatea bacteriilor din maia, din cauza ca e prea multa hrana pentru ele dintr-odata. (una e sa mananci cinci feluri principale de mancare pe parcursul unei zile, si altceva e sa mananci totul la o singura masa). Prea mult zahar poate ucide drojdia. Daca ar fi fost o maia matura, as fi zis ca o sa isi revina, dupa acest tratament criminal. Fiind insa o maia tanara, instabila, nu stiu ce se va intampla. Ramane de vazut. Hraneste-o in continuare cu apa si faina, arunca surplusul, si sa speram ca vei avea vesti bune dupa cateva zile.

Buna. O sa incerc si eu sa fac maia, dupa reteta de aici de pe site. Si apoi paine. As vrea sa iti pun o intrebare: Stii cumva ce reteta de paine e buna pentru painea folosita la “Ciorba de fasole in paine”? Ca sa nu se inmoaie paine si sa curga ciorba pe masa.

Vali, sa imi ceri sfatul daca te impotmolesti cu maiaua.
Nu stiu excat ce paine sa iti recomand oentru ciorba de fasole. Clar trebuie una cu coaja groasa (cam toate ale mele sunt asa)… studiez putin subiectul si revin.
pe curand, codruta

Buna Codruta!
As vrea si eu reteta de maia, ca nu am gasit-o, poate nu m-am uitat destul de atenta, dar daca ai putea sa-mi dai u linkul exact. Nu ar fi rau sa imi trimiti, dar sunt departe, si ar face prea mult drum pana aici. As incerca eu sa o fac daca nu e prea dificil, pt ca imi doresc sa fac o piane cat mai sanatoasa (iubesc painea), si daca esti draguta sa-mi dai si o reteta de paine care sa iasa cu siguranta super buna. (eu fac painea la masina, si cand ii puneam gluten iesea f buna, acum nu-i mai pun si iese farimicioasa :( )
Merci mult de tot si astept cu nerabdare!!

as dorii sa cumpar de la tine maia uscata nu doresc gratis pt ca orice munca trebuie platita asa ca te rog sa imi scri un mail scurt cit costa de exemplu 50 de grame de maia uscata si as dorii sa imi spui unde pot gasi pe pagina ta reteta de maia prospata poate ca o incerc si eu
iti multumesc si astept raspuns

daniela, reteta de maia i detalii de intretinere (inmultire, hranire, uscare) o gasesti in categoria maia 101, mai exact aici si aici. Nu vand maiaua uscata. O fac cadou, si doar in cantitati mici (12-15g), cat consider eu ca e suficient pentru reactivare. Daca vrei mai multe informatii, scrie-mi un mail. Dar poate te incumeti sa faci tu singura maiaua ta, si doar daca nu iti iese, sa apelezi la maiaua mea uscata. Satisfactia pe care o ai daca o faci singura e deosebita.
cu drag, si te astept cu intrebari, daca te impotmlesti pe parcurs.

Draga Codruta,
Sunt impresionata de blogul tau!Si atatea cunostinte pe care tu le-ai adunat despre paine pana la varsta ta….Doar cateva intrebari am pt tine: Cum o brutarita asa buna ca tine si profesionista nu isi pune ca poza de profil o poza din bucatarie?O poza cu o domnisoara care nu pare sa aiba vreo treaba cu painea, ci mai degraba cu rujul?!hmmm un pic ciudat.
Ca sa nu mai vorbesc de fotografiile tale…trebuie sa fii profesionista si aici. Folosesti tehnici de fotografie pe care nu putini le stiu. Bravo!
Cand vad ce slabuta esti in poza, mai ales la maini ma refer imi vine greu sa cred ca stii sa framanti o paine asa cum trebuie, dar totusi, orice maestru in ale aluatului ar fi invidios pe rezultatul pe care tu il ai cu painile tale.
Nu prea ai retete romanesti pt paine?! de ce oare?!
ca sa nu zic ca woww stii sa faci si branza de casa??!!
Nu stiu cati vizitatori te cred, dar mie nu imi inspiri deloc incredere!Siteul tau e o copie a unui alt site profesionist!!!Si sper ca si celelalte doamne care se uita pe siteul tau sa isi puna semne de intrebare daca vad comentariul meu!

hahahah, asta e cel mai tare comentariu citit vreodata! draguto, nu stiu in ce secol traiesti tu, dar in zilele noastre nu e obligatoriu sa fii obeza si soioasa, cu brandul cat casa, daca gatesti. asta se intampla doar daca mananci ca o nesimtita si nu ai grija de tine. desigur, genetica joaca si ea un rol, dar zic ca nu e cazul. ah, si daca ma gandesc bine, bunica-mea care framanta zilnic paine tot asa slabuta si finuta era, delicata. asa ca, tu, Codrule, pune-ti, fato, niste faina in par, ciufuleste-te, vezi, da-ti si cu miros de transpiratie, si dup-aia fa poza de profil, eee, comedie! ca altfel te ia lumea drept impostoare. oare tanti asta e tot aia care imi analiza mie oalele si farfuriile si fetele de masa si scria mesaje pe facebook ca n-am locuit in viata mea in Austria, ca si-a dat ea seama din analiza pozelor ca de fapt locuiesc la cucuietii din deal :))))))))))))))))))). ah, cat am ras! zau, sa mai aprobi comentarii din astea, ne mai distram si noi de prostia altora :))))))))))))

Acuma am citit si eu mesajul Andreei :D . Pe mine m-a distrat faza cu profesionismul in fotografie. “Tehnici de fotografie” pe care putini le stiu ? Un aparat bun si lumina care trebuie sunt suficiente. Plus pasiune in ceea ce faci.

Zazuza ai zis bine!Unii oameni sunt incredibili.Ce treaba au kg cu framantatul?Doamne cred ca saraca Codruta s-a crucit de comentul asta.In loc sa aprecieze ca unii oameni fac ceva deosebit cu multa pasiune,cauta nod in papura.Codruta daca nu pui poze cu tine cum framanti degeaba.Nu o sa te creada nimeni.Sa ma ierte autoarea blogului dar unii oameni sunt sariti rau de pe fix.Succes in continuare!

Buna, Codruta daca esti de acord pot publica adresa mea de mail pentru doritorii de maia care stau in Craiova sau care trec prin orasul meu. Maiaua mea este “de capatat” si destul de batrana, pot da oricui isi doreste.

bafta

Buna Codruta,ti-am trimis si eu mail insa am vazut acum comentul tau.Pentru ca mi s-a pus pata rau pe aceasta maia maine incep cultura.Am vazut ca nu mi-ai raspuns si m-am gandit ca e posibil sa nu fi vazut mailul sau poate nici nu mai ai maia asa ca ma apuc de maine.
Sper sa nu am probleme cu maiaua si apoi cu framantatul.Cum se executa mai exact framantatul? Am vazut ca SF-urile sunt acele falduri dar framantatul e altceva.Imi poti spune te rog cum se executa mai corect?

Florentina. imi cer scuze, as fi jurat ca ti-am raspuns la mail. mai ales ca mi-ai scris asa un mail frumos :) pot sa iti trimit, daca mai vrei, maia alba uscata am, si am si drum prin oras zilele urmatoare. doar sa ma anunti ca sa stiu daca pregatesc plicul sau nu. Cu framantatul e alta poveste, am descris procedeul de multe ori in cadrul retetelor. Daca nu te descurci, pana ai maiaua mai ai putin timp sa citesti, imi spui. In mare, e un fel de impaturire a aluatului dinspre margini spre centru, rotind vasul dupa fiecare impaturire. O mana prinde aluatul il aduce spre centru, il impatura si il apasa, dupa care, ceallata mana roteste vasul 1/6. Din 6 miscari faci o rotatie completa. Un framantat presupune cateva rotatii complete, in functie de calitatea aluatului.

Buna Codruta, am trimis si eu mail pentru maia. Stiu ca ninge de zor in Romania, asa ca am rabdare sa ajunga pana la mine, la capatul pamantului. Desi am descoperit blogul tau recent, am citit deja mai bine de jumatate si sa incerc cu certitudine o sumedenie de retete.Te pup, Cristina

Scuze Codruta am citit atat de multe informatii de pe blogul tau incat nu mai stiam care e framantatul,care e impaturitul…oricum cateodata parca ma pierd in atatea informatii pretioase incat ma gandesc ca sunt exact cum te descriai tu la inceput cand ai cules multe date despre paine.Da, da, da vreau maia pentru ca ieri m-am umplut de nervi cand am fost in hipermarchet sa iau faina si culmea nu avea de care am vrut eu si nu avea nici de secara.Nu mi-a venit sa cred.Mereu gaseam numai acum cand am avut nevoie nu erau la raft.Vreau maia alba uscata.Iti multumesc mult pentru raspuns.Stau si ma intreb cum ai tu timp sa raspunzi la toata lumea care te asalteaza.Numai un om in care se gaseste adevarata pasiune si devotamentul pentru ceea ce face poate fi asa ca tine.Iti tin pumnii pentru participarea la atelierul acela de paine.

Buna ziua Codruţa,
Sunt un nou cititor al tău. Te întreb direct ceea ce mă interesează. Eu şi familia mea (soţia şi 2 băieţi) suntem consumatori de pâine integrală(proporţia de 75% făină integrală de grâu si 25% făina integrală de secară). Am scos făina albă din consum. Eu folosesc făina Granovit. Până acum pâinea o făceam cu drojdie din comerţ şi vreau să renunţăm la acest ingredient (drojdia comercială). Mărturisesc că am încercat şi cu YW de mere şi nu mi-a ieşit(nu a crescut), dar nu mă las..am un borcan cu mere şi unul cu stafide la fermentat. O să încerc şi cu spuma de must (tata socru asa zicea ca făcea pâinea la ţară).
Întrebări:
1. am văzut că sunt mai multe tipuri de maia( alba, de secară..). Care dintre ele este cea mai potrivita pentru tipul de pâine mai sus amintit? şi care este reţeta de obţinere?
2. ai vreo reţetă pentru acest tip de pâine integrală(75% grâu si 25% secară)? eventual exclusiv preparată cu YW şi alta exclusiv cu maia?
Până reuşesc să-mi fac maiaua mea sau o YW buna trimite-mi, te rog, şi mie puţină maia uscată.
Mulţumesc anticipat pentru timpul acordat răspunsului şi cel al trimiterii plicului.

Costas, orice maia (de faina alba, secara, integrala) are capacitatea de a creste painea. Pentru painea pe care o consumati voi, recomand o un preferment de faina integrala, pe care poti sa il obtii pornind de la oricare tip de maia amintit (probabil o maia densa de faina integrala de grau ar fi cel mai simplu de pastrat si folosit). Nu am o reteta exact pt proportia ta, dar poti adapta o reteta de aici de pe blog, sau odata ce intelegi principiul, poti sa iti faci propria reteta.
Momentan nu trimit maia, nu ma deplasez la posta pe jos, e criminala vremea aici… pana nu trece zapada. Daca vrei cu curier rapid, iti trimit, sau astepti sa se domoleasca gerul. Cum vrei, sper sa intelegi si sa nu fie cu suparare.

Codruta help me!Am urmat instructiunile tale pentru maia,e deja a 3 -a zi in care normal ar fi trebuit sa creasca in volum dar nu se vede nimic.Adica ea parca vrea sa dea semne de o mica activitate.Are niste bule micute dar nu a crescut deloc.Ce ii fac?A stat 24 de ore timp in care trebuia sa creasca.Normal eu acum trebuia sa arunc din ea si sa o hranesc cum ai scris tu.Dar daca ea nu a crescut deloc ce fac?Multumesc!

florentina, nu arunca in seara asta nimic. Adauga 10g faina 10g apa si tine borcanul la loc cald (f important) inchis, dar nu ermetic. Borcanul sa fie ingust si inalt. Scrie-mi dimineata.

Codruta am aruncat azi dim.Nu am vazut comentul tau.Nu inteleg ce s-a intamplat.Era cald in casa.Am hranit 1:1:1.nu are absolut nici o activitate.Chiar nu stiu ce sa-i fac.Bine ca mai am in plicul de la tine maia.Borcanul este asa cum ai zis tu.:(

Florentina, Incearca inca o data. eu am reactivat zilele trecute o maia uscata de secara si a mers struna. Poti pune in prima faza, in loc de faina alba, o combinatie de faina alba cu faina de secara, ca sa ii dea un impuls. Incercam sa facem o consiliere pe mail? imi trimiti o poza dupa 12, 24 de ore? Poate reusesc sa te ajut mai bine daca vad despre ce e vorba.

Pai azi dim am pus si putina faina de secara.Mi-am adus aminte ca puneai tu cand o faceai de la 0 si m-am gandit ca ii da un impuls.Da o sa incerc sa vedem poate reusesc!Merci mult!

Mi-am preparat si eu maia dupa instructiunile tale. Doua saptamani m-am chinuit si nu crestea nicicum mai mult de 30%. Foloseam faina boromir cumparata la sac. Pana in ziua cand am schimbat faina. Am cumparat de la mag naturist faina solaris cu macinare lenta in moara de lemn (asa scrie pe punga), integrala de grau si de secara. In a doua tura de cand i-am dat din aceasta faina s-a dublat. In sfarsit. Ca doar nu era cine stie ce de complicat. Si apoi am facut paine, tot dupa retetele tale, cea simpla 1.2.3. Eu faceam si inainte paine cu drojdie, dar nu se compara. Acum vreau sa incerc reteta miche, abia astept sa o termin. Multumesc pentru un blog atat de util.

Cand faceti maia nu mai folositi apa de la robinet :)
Cumparti o sticla de 5 litri de Bucovina ca nu e scumpa. Cat despre faina. Toate fainurile din comert contin amelioratori in diferite cantitati. Daca vreti sa va iasa maiaua ok, incercati sa luati de la tara sau de la o moara mica de la sate faina buna. Vadeti ca morarul stie exact ce faina va da si daca e buna sau nu :).

Merci fane. Nu am probleme cu apa de la robinet, dar sunt convinsa ca nu peste tot in tara (sau chiar in oras) e aceeasi situatie. Cu faina, am vazut ce ai scris si la alt post si iti dau dreptate.

Buna Codruta, as dori si eu maia lichida.Vin eu in zona ta, daca stai in Bucuresti.Am innebunit cautand pe la fabricute maia de cumparat, se uitau crucis la mine.Eu am nevoie pt o nebunie de paine traditionala africana care se face cu starter.Ma poti ajuta cu lichida vreo 500g?Bineinteles contra cost!Multumesc!

Nicole, ti-as da cu drag, dar sunt din Timisoara. As putea sa iti trimit maia proaspata cu curierul, desi e destul de cald afara si nu stiu daca rezista ~40 de ore nehranita (as zice ca da, cu conditia sa o hranesti imediat) In plus, taxa de curier e destul de mare.
Alta varianta e sa iti trimit maia uscata si sa o rehidratezi tu, dar uscata nu am decat de secara (si nici nu mai usuc alba, caci cea de secara e mult mai simplu de reactivat). Ar trebui sa o reactivezi si apoi sa o hranesti cu faina alba cateva zile.
Contacteaza-ma pe mail daca te intereseaza una din variantele propuse.
codruta

Sal Codruta, am citit cu intarziere raspunsul tau, deci doritorilor de maia, si eventual celor de kefir bio, care stau in Craiova sau trec pe aici, alina.dascalescu@gmail.com. Codruta, daca vrei sa faci kefir, iti trimit granulele, gasim noi o cale.

Nu mai pot…. de nerabdare si de entuziasm, de 2 zile de cand am inceput sa citesc despre painea cu maia, numai la ea imi sta gandul. Te rog din suflet trimite-mi si mie nitica maia sub orice forma ar fi ea. Eu si M.(8 luni) ti-am fi tare recunoscatori ,si promitem ca in viitor vom pune si noi de-o maia. :) Multumim!

am dat din intamplare de blogul tau si vreau sa iti spun ca din ceea ce vad (coaja, culoare si “gaurile din paine” ) faci o paine extraordinara . Am lucrat ca brutar in Grecia , unde se pune accent foarte mare pe painea cu maia, in prezent lucrez in vanzari materie prima brutarii , si te asigur ca faci o paine excelenta . Aici se lucreaza foarte mult faina “dura” . Incearca sa lucrezi 80% dura + 20 % moale . eventual sa ajuti maiaua si cu 0.5 % drojdie si ai sa gasesti un gust diferit . Maia se poate prinde prin diferite metode(cu baza de busuioc, ceapa , naut , miere etc. etc. ) fiecare stil de maia dand un gust si o “acreala” specifica . Incearca sa o dospesti numai in lemn ( nu plastic, nu metal) – nu stiu de ce dar e diferita painea – si probabil ai observat si tu . Deasemenea fiecare marca de faina da un alt gust painii , la fel si cuptorul joaca un rol important. Din acelasi aluat sa framanti o paine de 1 kilogram si una de 2 kilograme . Cea de 2 va avea un gust mult mai bun . Nu stiu daca ai observat ceea ce spun mai sus , nu vreau sa te simti jignita , nu fac pe profesorul , vreau sa ofer din cunostintele mele , unei persoane care iubeste painea si care face ceva din placere . Experienta mea consta din faptul ca in Grecia nu exista Fabrici de paine ci cuptoare . Intr-un oras ca Timisoara sunt peste 100 de cuptoare particulare , fiecare cu paine diferita (ca gust , culoare si compozitie) fiecare cu clientii lui . Painea este diferita de la oras la oras si de la cartier la cartier . Macar daca si romanii si-ar schimba constiinta si nu ar mai cumpara “figurile” de paine pufoasa, feliata si ambalata, plina de conservanti , emulgatori si mix-uri din super-market
BRAVO TIE !!!!! pentru ceea ce faci

Buna ziua, vreau sa va intreb daca mai puteti oferi maia? Dupa cum inteleg , nu, dar totusi mi-am zis sa incerc cu o intrebare :)

Multumesc frumos.
Mirela

Buna. As vrea sa cumpar si eu niste maia de la tine, daca inca se mai poate.Te rog lasa-mi un reply.
Multumesc!

De 4 ani, recitesc cu tristețe ultima-ți postare „Nu mai preiau nici o cerere, in conditiile descrise mai jos. Revin cu detalii în urmatoarele zile.”, sperând să-ți reiei activitatea pe blog …
Mi-e dor de tine Codruța, de pasiunea ce răzbătea din poveștile cu aromă de pâine proaspătă …
Revino pe blog! …. revino la noi, Codruța !
Diana-Monica

Bună ziua.
Vă rog să mă ajutați, aș dori să cumpăr și eu maia de la dumneavoastră. Am un restaurant în Botoșani, și aș dori să fac pentru clienții care vor să mănânce sănătos pâine cu maia.
Vă doresc mult succes!

Leave a Reply to corina Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *